Søndag 19.5.2019 - Uke 20
logo   128 000 besøkende i 2018

Samarbeidspartnere

Læreverket Geografi for elever i videregående skole inneholder en oppgave om jordskjelv i Norge. Oppgavereferansen er en artikkel publisert på geoforskning.no.


530x452 skjermbildeSkjermbilde fra Cappelen Damms nettsider for Geografi-læreverket, her seksjonen om jordskjelv i Norge. Illustrasjon: geografi.cappelendamm.no

På Cappelen Damms nettsider for læreverket Geografi, finner lærere og elever i videregående skole ressurser og oppgaver knyttet til pensumet.

Under kapittelet «Indre krefter og de store landformene på jorda», finnes det blant annet en seksjon om jordskjelv i Norge.

I denne seksjonen er en artikkel fra geoforskning.no oppført som ressurs, og artikkelen utgjør også grunnlaget for et sett med oppgaver i form av spørsmål.

Artikkelen på geoforskning.no er vinnerbidraget i årets formidlingskonkurranse, skrevet av Marie Keiding ved Norges geologiske undersøkelse.

Les artikkelen hennes her

Se Cappelen Damms ressursnettsider og prøv deg på oppgavene her

Samarbeidspartnere

Nyhetsbrev

captcha 

200 ledige stillingerb

200 Tips oss

200 Fortell om din forskning

 

 Ukens PhD comics

phd100711s


Redaktør: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.å

Om: Info om Geoforskning.no

Annonsere: Informasjon og priser

Kontakt: Kontaktinformasjon Tips oss

Webløsning ©2013-15 av Web Norge. Skjerm: