Tirsdag 26.3.2019 - Uke 13
logo   128 000 besøkende i 2018

Samarbeidspartnere

Institutt for geovitenskap i Tromsø oppretter alumnigruppe og oppfordrer tidligere studenter til å ta kontakt.


530x343 alumniInstitutt for geovitenskap opppretter alumnigruppe for nåværende og tidligere studenter. Her fra et av instituttets feltkurs. Foto: Kai Mortensen

Institutt for geovitenskap ved UiT Norges arktiske universitet oppretter en alumnigruppe (GEO-Alumni) for sine tidligere og nåværende studenter og ansatte.

Alle dette gjelder oppfordres til å melde sin interesse ved å Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Den formelle oppstarten av GEO-Alumni vil finne sted den første helgen i september 2018. Samlingen skal inneholde en oppdatering om aktivitetene ved instituttet, samt sosialt samvær. Arrangementet er en del av universitetets 50-årsjubileum.

Formålet med GEO-Alumni er å styrke samholdet mellom medlemmene og være til nytte for alle som har eller har hatt tilhørighet til instituttet.

Gruppen skal ledes av et eksternt styre som får administrativ støtte fra instituttet.

Mer informasjon om GEO-Alumni finner du her

530x353 NaturfagbyggetNaturfagbygget: Alumnimedlemmene er invitert til første samling og formell oppstart i september i år. Foto: Ronny Setså

Samarbeidspartnere

Nyhetsbrev

captcha 

Våre stillingssider

På denne siden finner du ledige stillinger knyttet til geofaglig forskning og utdanning.

Hold deg oppdatert på nye utlysninger ved å melde deg på vårt nyhetsbrev.

Hver måned besøker ca. 1 500 studenter, stipendiater, erfarne geovitere og andre interesserte denne siden for å utforske fremtidige karrieremuligheter.

Vil du lyse ut en stilling på denne siden?

Se vår brosjyre eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..


Redaktør: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.å

Om: Info om Geoforskning.no

Annonsere: Informasjon og priser

Kontakt: Kontaktinformasjon Tips oss

Webløsning ©2013-15 av Web Norge. Skjerm: