Tirsdag 17.10.2017 - Uke 42

logo

Samarbeidspartnere

Lundin Norge ser verdien av geofaglig forskningsformidling og fortsetter som geoforskning.nos samarbeidspartner.


530x353 Gullkronen2016PRISVINNERE: I februar i år vant Lundin Norge prisene Explorer of the year og Project developer of the year på Rystad Energys Gullkronen-arrangement. Fra venstre: Trond Kristensen, Harald Brunstad og Jon Halvard Pedersen. Foto: Halfdan Carstens

Tøffe tider til tross. Lundin Norge holder stø kurs både innen leting og utvikling på norsk sokkel og ved å fortsatt støtte formidlingen av norsk geofaglig forskning.

Tidligere i år vant Lundin Norge prisene Årets utbygger og Årets leteselskap under Gullkronen-arrangementet i regi av Rystad Energy.

Lundin er en av geoforskning.nos viktigste samarbeidspartnere og bidrar til at vi kan fortsette å produsere og distribuere geofaglige forskningsnyheter til stadig flere lesere.

Siden oppstarten i 2011 har geoforskning.no publisert mer enn 1 200 saker til totalt mer enn 400 000 besøkende. I tillegg kommer lesertallene for magasinet GEO som har et opplag på 40 000 per år.

Vi har også nådd ut til mange personer gjennom våre arrangementer, senest gjennom formidlingskonkurransen som vi avholdt i samarbeid med landets geofagmiljøer og Aftenposten Viten.

Foruten Lundin Norge retter vi også en stor takk til alle forskningsmiljøene som gir oss både faglig og økonomisk støtte (se rubrikkene til venstre).

Vil du lære mer om Lundin Norges aktiviteter, les: Success – destined to continue

Samarbeidspartnere

Nyhetsbrev

captcha 

200 ledige stillingerb

200 Tips oss

200 Fortell om din forskning

 

 Ukens PhD comics

41


Redaktør: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.å

Om: Info om Geoforskning.no

Annonsere: Informasjon og priser

Kontakt: Kontaktinformasjon Tips oss

Webløsning ©2013-15 av Web Norge. Skjerm: