Tirsdag 22.9.2020 - Uke 39
logo   144 000 besøkende i 2019

Samarbeidspartnere

530x197 bloggereBLOGGER FOR GEOFORSKNING.NO: Fra venstre: Administrerende direktør i NGU, Morten Smelror, seniorforsker ved PGP, UiO, Henrik Svensen og professor ved Institutt for geovitenskap, UiB, Rolf Mjelde.

Geoforskning.nos lesere har siden lanseringen i fjor blitt servert sterke meninger, nye ideer, faktakunnskap og gode historier fra bloggerne våre. Blogginnleggene har vist seg å være svært populære, og så langt har bloggene blitt lest nær 12 000 ganger. Dette tar vi som et sterkt signal om hva våre lesere ønsker seg mer av, og vi håper å kunne introdusere flere profilerte bloggere i tiden som kommer.

Følg bloggerne våre her

Her følger de fem mest leste blogginnleggene på geoforskning.no:

1. Hva ligger gjemt i norske fjell?

Norge er i samme situasjon som EU. Vi har viktige industrier som er avhengig av betydelig import av mineralske råstoffer, men Norge har også en rekke fordeler, skriver Morten Smelror, administrerende direktør i NGU i sitt blogginnlegg.

Les mer

2. Geoevaluering

Den internasjonale ekspertgruppen nedsatt av Norges Forskningsråd for å evaluere norsk geoforskning er ferdig med sitt arbeid. I dette innlegget kommer Rolf Mjelde med noen innledende kommentarer.

Les mer

3. Nye norske byggeklosser

Det utdannes for få geologer ved norske universitet og høyskoler til å dekke dagens og fremtidens behov, skriver Morten Smelror i sitt blogginnlegg.

Les mer

4. AGU, San Francisco

Rolf Mjelde forklarer i dette innlegget hvorfor han ikke deltar på AGU møtet i San Francisco.

Les mer

5.Norge etter oljen

Olje og gass er vår viktigste inntektskilde og vil være det også i de neste 50 årene, dersom den offentlige forvaltningen gjør sin del av jobben, skriver professor Rolf Mjelde ved Universitetet i Bergen, i bloggen.

Les mer

Samarbeidspartnere

Nyhetsbrev

captcha 

200 ledige stillingerb

200 Tips oss

200 Fortell om din forskning

 

 Ukens PhD comics

250x166 Seminarsnacks


Redaktør: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.å

Om: Info om Geoforskning.no

Annonsere: Informasjon og priser

Kontakt: Kontaktinformasjon Tips oss

Webløsning ©2013-15 av Web Norge. Skjerm: