Mandag 16.12.2019 - Uke 51
logo   128 000 besøkende i 2018

Samarbeidspartnere

Lundin Norway søker studenter til sommervikariat innen fagdisipliner som leting, boring og reservoar.


530x385 lundinIllustrasjon: Lundin Norway

Sommerjobb 2020

Har du lyst å prøve deg i et av verdens ledende oljeselskap? Om du studerer til å bli ingeniør, geolog, økonom eller kanskje noe innen IT eller kommunikasjon kan dette være muligheten for deg.

Lundin Norway skal engasjere studenter i sommervikariater innen et bredt spekter av fagdisipliner som er viktig for et oljeselskap. En sommerjobb i Lundin kan gi deg verdifull og relevant erfaring.

Du får muligheten til å jobbe med interessante faglige utfordringer knyttet til reelle pågående prosjekter. Samtidig blir du kjent med olje- og gassindustrien og med Lundin Norway som arbeidsgiver.

Vi er et komplett oljeselskap med aktivitet innen leting, utbygging og produksjon. Her jobber det 370 kompetente og dedikerte ansatte som hver eneste dag bidrar til å gjøre både selskapet og norsk petroleumsindustri litt bedre.

Vi ser etter deg som er i gang med høyere utdanning innen relevante fagfelt og som kjenner deg igjen i våre kjerneverdier – åpenhet, tillit, ærlighet og mangfold. De rette kandidatene er nysgjerrige og fleksible personer som trives med både teamarbeid og selvstendige oppgaver. Flere av dagens ansatte i Lundin startet her som sommervikar.

Oppstarttidspunkt og varighet for sommervikariatene avtales nærmere mellom den enkelte avdeling og kandidat.

Søknad om sommerjobb i Lundin Norway sendes elektronisk via vår karriereportal så fort som mulig, men senest innen søndag 19. januar. Søknader behandles fortløpende

For å sende søknad, gå inn på linken under til den eller de avdelingene du har lyst til å jobbe i. Så ses vi kanskje til sommeren!

Se sommerjobbene her

Se alle ledige stillinger her

Samarbeidspartnere

Nyhetsbrev

captcha 

200 ledige stillingerb

200 Tips oss

200 Fortell om din forskning

 

 Ukens PhD comics

250x166 513s


Redaktør: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.å

Om: Info om Geoforskning.no

Annonsere: Informasjon og priser

Kontakt: Kontaktinformasjon Tips oss

Webløsning ©2013-15 av Web Norge. Skjerm: