Onsdag 23.9.2020 - Uke 39
logo   144 000 besøkende i 2019

Møt vår nye studentblogger

tirsdag, 25 august 2015

Mariann Forsberg

Vi ønsker Mariann Forsberg, geologistudent ved Universitetet i Tromsø, velkommen som ny blogger for geoforskning.no!

530x250 introMariann Forsberg skriver for Realfagsbloggen på nettstedet velgriktig.no.

Mariann Forsberg er tredjeårs bachelorstudent ved Institutt for geologi ved Universitetet i Tromsø. Det neste året skal hun blogge om sine opplevelser rundt det å være geologistudent.

- Jeg valgte geologistudiet fordi jeg ønsker å ha en jobb der man får litt variasjon i hverdagen og der det er muligheter for å reise og jobbe flere steder. I tillegg er jo geologi kjempespennende, sier Forsberg.

Vi vil blant annet få høre mer om hennes erfaringer ved studiestart, en forklaring av studiet hun har valgt, hennes fremtidsplaner og hva hun ønsker å jobbe med.

Dette høstsemesteret skal hun reise på utveksling til Stellenbosch University i Sør-Afrika.

Forsberg har en egen blogg på nettstedet velgriktig.no.

Velgriktig.no har som mål å inspirere flere unge til å velge en framtid innenfor realfag og teknologi gjennom å øke kunnskapsnivået, slik at flere kan ta bevisste utdanningsvalg.

Velgriktig.no eies og driftes av Nasjonalt senter for realfagsrekruttering, som er Kunnskapsdepartementets nasjonale ressurssenter for realfagsrekruttering.

Geoforskning.no kommer til å publisere blogginnleggene hennes gjennom hele det neste studieåret. Det kan bli interessant lesning for både unge som lurer på om de skal studere geologi, så vel som geostudenter og "utlærte" geologer.

Om forfatteren

Mariann Forsberg

Mariann Forsberg

Mariann Forsberg er bachelorstudent ved Institutt for geologi ved Universitetet i Tromsø. I ett år skal hun blogge om sine opplevelser rundt det å være geologistudent.

Skriv en kommentar

Du kommenterer nå kun som gjest. Alternativ innlogging under.

Nyhetsbrev

captcha 

200 ledige stillingerb

200 Tips oss

200 Fortell om din forskning

 

 Ukens PhD comics

250x166 Seminarsnacks


Redaktør: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.å

Om: Info om Geoforskning.no

Annonsere: Informasjon og priser

Kontakt: Kontaktinformasjon Tips oss

Webløsning ©2013-15 av Web Norge. Skjerm: