Mandag 25.10.2021 - Uke 43

Samarbeidspartnere

Clinton Conrad tildeles utmerkelsen Evguene Burov Medal for 2020.


530x394 clint conrad 2020 ilo 800px 530Foto: Privat

Professor Clinton (Clint) Conrad ved Institutt for geofag og Senter for Jordens utvikling og dynamikk (CEED) ved Universitetet i Oslo (UiO) er tildelt den vitenskapelige utmerkelsen Evguene Burov Medal 2020.

Utmerkelsen tildeles av International Lithosphere Program (ILP). Seremonien ble avholdt på nett 12. mai.

Medaljen tildeles for "his outstanding contributions to the studies of mantle dynamics and links to surface processes, his significant scientific leadership, and unselfish service to the scientific community.”

Evgueni Burov medaljen blir tildelt av ILP til en vitenskapsmann for prisverdige oppnåelser midt i sin karriere, og har som mål å fremme vitenskap i høy klasse i kombinasjon med å tjene det vitenskaplige samfunn. Medaljen er oppkalt etter Evgueni Burov, en geofysiker kjent for sin entusiasme og evne til å samarbeide.

ILP ble etablert for 40 år siden for å framheve og avansere grunnleggende forskning på litosfæren med det formål å danne nye konsepter om en prosessorientert forståelse av jorden.

Geoforskning.no intervjuet Conrad i 2018 i forbindelse med en sak om innsynking av vulkanske øyer og havnivåendringer. Les denne saken her

Samarbeidspartnere

Nyhetsbrev

200 ledige stillingerb

 

200 Fortell om din forskning


Redaktør: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.å

Om: Info om Geoforskning.no

Annonsere: Informasjon og priser

Kontakt: Kontaktinformasjon Tips oss

Webløsning ©2013-15 av Web Norge. Skjerm: