Lørdag 18.9.2021 - Uke 37

Samarbeidspartnere

Soma Baranwal, forsker ved Senter for arktisk gasshydrat, miljø og klima og Norges geologiske undersøkelse har blitt tildelt et stipend av Geological Society of America.


530x320 Soma BaranwalSoma Baranwal har blitt tildelt stipend av Geological Society of America. Foto: Privat

Soma Baranwal har blitt tildelt W. Storrs Cole Memorial Research Award 2015 av Geological Society of America. Gladmeldingen kom i slutten av mai i form av et brev fra presidenten i den amerikanske foreningen.

Prisen, som er et stipend på 7 400 amerikanske dollar, er ment som støtte til Baranwals forskningsprosjekt “Revisiting Arctic Pleistocene-Holocene (∼2 Ma to present) from ODP 912A: A new record from the Arctic-Atlantic gateway”.

Baranwal er postdoktor ved Senter for arktisk gasshydrat, miljø og klima (CAGE) og Norges geologiske undersøkelse (NGU). Hun studerer tidligere tiders metanutslipp i Arktis ved å undersøke fossiler av foraminiferer.

Prisen deles ut årlig til en forsker som er tilknyttet Geological Society of America, som er mellom 30 og 65 år og som har utgitt en eller flere betydningsfulle artikler innen fagfeltet mikropaleontologi. Prisen ble første gang delt ut i 1991.

Les hele saken på CAGE sine nettsider

Samarbeidspartnere

Nyhetsbrev

200 ledige stillingerb

 

200 Fortell om din forskning


Redaktør: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.å

Om: Info om Geoforskning.no

Annonsere: Informasjon og priser

Kontakt: Kontaktinformasjon Tips oss

Webløsning ©2013-15 av Web Norge. Skjerm: