Torsdag 28.1.2021 - Uke 04

Samarbeidspartnere

Lundin Norge ser verdien av geofaglig forskningsformidling og fortsetter som geoforskning.nos samarbeidspartner.


530x353 jahreLundin Norge, her ved letedirektør Halvor Jahre, fortsetter å støtte driften av geoforskning.no. Foto: Halfdan Carstens

Lundin er en av geoforskning.nos viktigste samarbeidspartnere og bidrar til at vi kan fortsette å produsere og distribuere geofaglige forskningsnyheter til stadig flere lesere.

Selskapet med kontorlokaler på Lysaker spiller en aktiv rolle i norsk geofaglig forskning, og vi har tidligere omtalt blant annet Lundins deltakelse i prosjektet NORCRUST.

NORCRUST har som formål å studere naturlige lekkasjer av hydrokarboner i Norskehavet og Barentshavet med nye, innovative metoder, der målet er å øke suksessraten for funn av nye hydrokarboner.

Lundin har det siste året publisert en artikkelserie om nye reservoartyper på norsk sokkel. De fire reservoartypene, oppsprukket grunnfjell, karst, eolisk sandstein og konglomerater, kan du lese mer om her.

Siden oppstarten for syv år siden har geoforskning.no publisert rundt 1 800 saker til nærmere 700 000 besøkende. I tillegg kommer lesertallene for magasinet GEO som har et opplag på 40 000 per år.

Vi har også nådd ut til mange personer gjennom våre arrangementer, de seneste årene gjennom formidlingskonkurransen som vi avholder i samarbeid med landets geofagmiljøer og Aftenposten Viten.

Foruten Lundin Norge retter vi også en stor takk til alle forskningsmiljøene som gir oss både faglig og økonomisk støtte (se rubrikkene til venstre).

530x457 AltaALTA OG GOHTA: Lundin ønsker å produsere olje fra karst - kjemisk oppløste karbonatbergarter i Barentshavet. Illustrasjonen er en konseptskisse for produksjon ved Alta og Gohta. Illustrasjon: Lundin Norge

Samarbeidspartnere

Nyhetsbrev

captcha 

200 ledige stillingerb

200 Tips oss

200 Fortell om din forskning

 

 Ukens PhD comics

250x166 Renhold


Redaktør: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.å

Om: Info om Geoforskning.no

Annonsere: Informasjon og priser

Kontakt: Kontaktinformasjon Tips oss

Webløsning ©2013-15 av Web Norge. Skjerm: