Onsdag 21.10.2020 - Uke 43
logo   144 000 besøkende i 2019

Samarbeidspartnere

Masterstudent Luis Alberto Rojo ved Institutt for petroleumsteknologi ved Universitetet i Stavanger vant prestisjefylt studentpris under EAGEs årlige konferanse i Madrid i juni.


530x323 rojoLuis Alberto Rojo viser stolt frem prisen han mottok for sitt bidrag om salttektonikk i Nordkappbassenget. Prisen ble utdelt i Madrid i juni. Foto: Luis Alberto Rojo

Luis Alberto Rojo vant prisen «Best Student Paper Prize» under den årlige konferansen til European Association of Geoscientists and Engineers (EAGE).

Rojo er masterstudent ved Institutt for petroleumsteknologi ved Universitetet i Stavanger (UiS).

- Dette er en viktig anerkjennelse som ikke hadde vært mulig hadde det ikke vært for min veileder Alejandro Escalona ved UiS. Jeg ønsker også å takke mine eksterne veiledere Lothar Schulte og Sultan Abdullah ved Schlumberger, forteller den fornøyde prisvinneren.

Rojos artikkel tok for seg salttektonikk i Nordkappbassenget og hadde tittelen «Interpretation, modeling, and halokinetic evolution of salt diapirs in the Nordkapp Basin». Den var ett av tre bidrag som vant studentprisen, der hele 238 bidrag var med i kampen.

- At jeg vant denne prisen viser hvilken kvalitet det er på utdanningen ved Institutt for petroleumsteknologi, og jeg vil oppfordre flere studenter til å delta på slike store arrangementer som knytter akademia og industrien sammen, sier Rojo.

Dette er ikke studentens første møte med slike utmerkelser. I 2014 kom han sammen med fire medstudenter på tredjeplass i konkurransen Imperial Barrel Award Program i Praha som ble avholdt i regi av American Association of Petroleum Geologists (AAPG).

Samarbeidspartnere

Nyhetsbrev

captcha 

200 ledige stillingerb

200 Tips oss

200 Fortell om din forskning

 

 Ukens PhD comics

250x166 Seminarspørsmål2


Redaktør: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.å

Om: Info om Geoforskning.no

Annonsere: Informasjon og priser

Kontakt: Kontaktinformasjon Tips oss

Webløsning ©2013-15 av Web Norge. Skjerm: