Mandag 10.5.2021 - Uke 19

Samarbeidspartnere

Fem masterstudenter ved Universitetet i Stavanger kom på 3. plass i konkurransen Imperial Barrel Award Program i regi av American Association of Petroleum Geologists (AAPG) i Praha tidlig i mars.


530x397 UiSLaget fra Universitetet i Stavanger kom på 3. plass i den europeiske finalen av Imperial Barrel Award Program og består av masterstudentene (fra venstre): Luis Alberto Rojo, Isabel Rodriguez, Erik Magnus Nordunet-Olsen, Ida Hagen og Paul Rhodes. Foto: Privat

Laget fra Universitetet i Stavanger (UiS), bestående av de fem masterstudentene Luis Alberto Rojo, Isabel Rodriguez, Erik Magnus Nordunet-Olsen, Ida Hagen og Paul Rhodes, fikk en delt 3. plass sammen med Universitetet i Aberdeen i den europeiske finalen som ble holdt i Praha for en drøy uke siden.

Laget fra IFP Paris fikk førsteplassen, mens laget fra Universitetet i Manchester kom på 2. plass.

Imperial Barrel Award Program er en årlig konkurranse i regi av American Association of Petroleum Geologists (AAPG) som er rettet mot masterstudenter innen geovitenskap ved universiteter rundt om i verden. Målet for konkurransen er å forberede studentene til å bli ledende innen sine felt i fremtiden.

Dette var tredje gangen UiS deltok i konkurransen etter at førsteamanuensis Alejandro Escalona integrerte den som en del av pensumet i faget Seismisk tolkning ved Institutt for petroleumsteknologi.

Hvert universitetslag konkurrerer om å vinne stipendmidler til sin geofaglige avdeling, samt anerkjennelsen som kommer fra å delta i og i å vinne konkurransen. Lagene skal analysere ekte datasett fra et ukjent sted i verden med hensyn på geologi, geofysikk, risiko og prospektevaluering.

Vinnerlaget fra Universitetet i Stavanger fikk utdelt og tolket 3D seismiske data og data fra brønner i Australia.   

Premien for 3. plass var 1 500 dollar, som UiS-studentene må dele med Universitetet i Aberdeen.

Les mer om Imperial Barrel Award på AAPG sine nettsider

Samarbeidspartnere

Nyhetsbrev

captcha 

200 ledige stillingerb

 

200 Fortell om din forskning

 

 Ukens PhD comics

250x166 Akademisk skyldfølelse


Redaktør: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.å

Om: Info om Geoforskning.no

Annonsere: Informasjon og priser

Kontakt: Kontaktinformasjon Tips oss

Webløsning ©2013-15 av Web Norge. Skjerm: